Particulier

Verzekeringen

Cents Advies stelt voor u een geheel pakket samen die het beste past bij uw situatie en wensen. Deze vergelijken wij voor u bij verschillende maatschappijen op het gebied van premie en dekking. Hierbij zorgen wij dat u maximaal profiteert van pakketkorting, zodat u voordelig uit bent en toch datgene verzekerd hebt wat u belangrijk vindt. Wel zo fijn toch?

Particuliere verzekeringen: Woonhuis – Inboedel – Aansprakelijkheid – Rechtsbijstand – Reis – Ongevallen – Motorrijtuigen – Caravan – Fiets – Huwelijksdag.

Uit onderzoek (2018) onder ons huidige klantenbestand is gebleken dat verreweg het merendeel ons voordeliger acht dan het rechtstreeks sluiten óf het sluiten via een vergelijkingssite. Dit komt natuurlijk ook omdat wij het pakket optimaal voor u samen stellen.

Hypotheken

Wij geven hypotheekadvies op maat. Hierbij kijken we zorgvuldig naar welke hypotheekvorm en welke maandlast het beste bij uw situatie past. Dit doen wij volledig no cure –  no pay. Sluit u de hypotheek uiteindelijk niet via ons? Dan hoeft u ook niets te betalen.

U kunt hierdoor zorgeloos het gesprek met ons aangaan en u volledig laten informeren. Ook hierbij is een afspraak aan kantoor, of thuis mogelijk!

Heeft u een bestaande hypotheek maar bent u niet helemaal tevreden over uw huidige hypotheek, of wilt u extra mogelijkheden in kaart brengen voor bijvoorbeeld een verbouwing? Ook dan kunt u vrijblijvend bij ons terecht.

Vermogen & inkomen

Heb ik voldoende voor later? Hoe ziet mijn financiële plaatje eruit? Wat is verstandig om te doen? Allemaal vragen die opkomen als het gaat om vermogen en inkomen voor nu en in de toekomst. Wij helpen u graag inzicht te krijgen en keuzes te maken. Klanten worden ontzettend blij als ze in normaal taalgebruik weten hoe ze ervoor staan, anders blijft het vaak een grijs gebied met vraagtekens. Wij vinden het ook nog eens prachtig om in kaart te brengen.