Zakelijk

Verzekeringen

Bij Cents Advies kunt u terecht voor al uw zakelijke verzekeringen, want ondernemen brengt immers de nodige risico’s met zich mee. Sommige risico’s kunt u lopen of neemt u bewust en andere wilt u liever afdekken met een verzekering.

Op basis van de werkzaamheden, de risico’s die er spelen en welke impact ze kunnen hebben op het bedrijf kunnen wij samen kijken waar uw wensen liggen en welke verzekeringen u kunnen ondersteunen. Uiteindelijk is verzekeren een noodmaatregel: datgene verzekeren wat u niet kunt, of wilt dragen op basis van risico factoren en risico inschatting.

Zakelijke verzekeringen blijft in ons ogen altijd maatwerk en samen met ons kunnen de mogelijkheden in kaart worden gebracht.

Arbeidsongeschiktheid

Arbeidsongeschiktheid door ziekte of een ongeval, niet iets waar u om vraagt.

Als ondernemer bent u niet gedekt voor een inkomensvoorziening bij arbeidsongeschiktheid, daarom is een arbeidsongeschiktheidsverzekering aan te raden indien uw inkomensvoorziening bij arbeidsongeschiktheid in gevaar komt. Denk aan het kunnen betalen van de vaste lasten, studie of opvang kinderen, pensioen opbouw.

Hoe deze verzekering samengesteld moet worden, hangt af van uw persoonlijke situatie en uw wensen. Het is erg belangrijk om op de hoogte te zijn van de dekkingsmogelijkheden ofwel criteria waarvoor u kan kiezen:

wanneer bent u in de ogen van de verzekeraar arbeidsongeschikt en heeft u recht op een uitkering?’

Goed advies en voorlichting vooraf is noodzakelijk. Eenmaal arbeidsongeschikt zijn er achteraf geen keuzes meer in dekkingen.

Ook hierbij werken wij volledig no cure – no pay. Maak dus gerust een afspraak of kom even langs bij ons op kantoor!

De Cents Inkomenscombinatie dekking

Als Cents Advies brengen wij graag een advies combinatie voor u in beeld die voorziet in een voorziening bij pensioen leeftijd – nabestaanden inkomen bij eerder overlijden en inkomen bij tussentijdse arbeidsongeschiktheid.

De premie van deze combinatie is ook nog eens voor een groot deel aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.